3 Nemme tricks til at forebygge beskidte sko

Du kender sikkert godt at dine nye sneakers, som du havde glædet dig til at vise frem, allerede ligner noget der er løgn. I denne artikel giver jeg dig 3 gode råd, du kan følge til at forebygge beskidte sko.

 

Brug imprægneringsspray

Brug altid imprægnering til dine sko, da du ved imprægnering forebygger og beskytter du skoen mod snavs og fugt.

Brug blandt andet vores populære The Original Nano Protector, som fungerer ved hjælp af nanoteknologi, hvor spray’en opdeler sig i ekstremt små og usynlige kugler. De små kugler, binder sig derefter til materialet, og danner en beskyttende overflade.

En anden fordel ved imprægneringsspray, er at næste gang du rengører dine sko eller sneakers, bliver det langt nemmere.

Køb her: The Original Nano Protector

 

2. Find en god daglig rutine til dine sko eller sneakers

Oftest er de pletter, som er sværest at fjerne dem, der har fået lov til at sidde i længere perioder. Jeg anbefaler derfor at du vasker dine sko oftere med mindre omhu. Invester i en kvalitets rensesæbe (Brug evt. The Orignal Sneakers Cleaner) og en fin skobørste for at hurtig fjerne de nye pletter. Hvis dette er for besværligt kan de fleste små pletter komme til livs med en varm klud.

Din vaksemaskine er også tit din ven. Hvis du er typen der ikke har tid til at vaske og rense dine sneakers i hånden kan rengøring af skoen sagtens foregå i vaskemaskinen. Dog vil dette kun være muligt med sko som er lavet af tekstil og ikke læder da dette tager skade af mængden af vand og sæbe. For at gøre vasken, mere skånsom overfor skoen, anbring eventuelt skoen i et net eller et pudebetræk. Eventuelt læg vores sæbe ind i skoen før start af vasken. Aldrig vask skoen i over 30 grader da dette kan lede til eventuelle skader.

Vigtig: At vaske sine sko i vaksemaskinen, er altid langt hårdere ved skoen end andre rengøringsalternativer. Vær altid sikker på dine sko eller sneakers kan holde til det, før du giver dem en tur i vaskemaskinen.

 

3. Brug et skotræ, når du ikke bruger skoen 

For at få skoen til at holde sin form og undgå ujævnheder i læderet (creases) kan en investering i et par sko træ til dine yndlings sko være en god ide. Skotræet hjælper med at holde skoens originale form og får dermed dine sko til at se nye ud i længere tid. Derudover giver skotræet også skoen et flottere udseende på din skoreol.

Vi anbefaler vores skotræ fra Kaps.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *