Affiliate

Bliv affiliate for Skorens.dk

Hos Skorens.dk vil vi gerne arbejde sammen med influencers, uanset om du er YouTuber, Instagrammer, Blogger eller noget helt fjerde. Vi betaler alle som skaber salg for os, ud fra en kommissionsordning.

Når det gælder affiliate er vi meget tilbøjelige til at lave aftaler, som passer præcis til dine behov. Vi kan i visse tilfælde også hjælpe med at skrive blogindlæg eller lign. for dig.

 

Hvad er affiliate marketing?

Affiliate Marketing betyder at vi betaler alle, som kan skabe salg for os. Det vil sige at hvis du har en blog, som omhandler sko eller sneakers, kan du linke til vores side, også vil du hver gang nogen køber modtage en procentdel af beløbet.

Der findes mange former for affiliate marketing. Det kan blandt andet være hvis du har mange følgere på Instagram eller har en aktiv YouTube-kanal.

 

Hvordan fungerer det?

Vi bruger affiliate-netværket Partner-Ads til at styre vores affiliates, sådan at du er sikret at få din udbetaling. For at blive affiliate-partner med os skal du oprette dig hos Partner-Ads, også finde vores partner-program under listen af mulige affliate programmer.

Gennem Partner-Ads kan du få dit eget direkte link til vores side, som automatisk tracker hver gang en besøgende, som du har ledt over til os, foretager et køb. Derefter får du dine penge gennem Partner-Ads.

 

Har du nogen spørgsmål?

Hvis du har nogen spørgsmål kan du altid kontakte Emil Rauhe på nedenstående mail, også besvarer han alle spørgsmål du må have.

Emil Rauhe
Mail: emilrauhe@skorens.dk