Bag om Skorens.dk

Bag Skorens.dk sidder to drenge fra Aarhus

Bag ved Skorens.dk sidder vi to unge drenge, Jonathan og Emil. Vi går begge to på Business College, hvilket var en af vores inspirationskilder, til at starte vores egen virksomhed.

Ud over at vores uddannelse er relevant, startede vi også Skorens.dk, fordi vi som sagt går meget op i sko og sneakers og tit havde problemer med beskidte sko. Ideen med Skorens.dk var så at lave en nem og gennemskuelig hjemmeside, uden nogle nørklede menuer og processer. Det skulle være nemt for kunden, at finde præcis hvad han/hun manglede + at der skulle stå ordentlig information og vejledning på produktsiderne.

Har du ris/ros eller spørgsmål til os, vil vi rigtigt gerne høre dem. Send os en mail på kontakt@skorens.dk, eller chat med os live i vores chat-funktion nede i højre hjørne (Den er kun synlig når vi er online).

Ud over Skorens.dk driver vi i øjeblikket også Vidua.dk.

– Jonathan & Emil

Færre eksamener blev til flere kunder
– Lokal Avisen

Den 3. Juni 2020 var Emil og Jonathan på forsiden i Aarhus’ lokalavis (se billedet til højre). Vi blev interviewet af Anders Michaelsen omkring vores virksomheder og meget andet.

Vi forklarede hvordan den tragiske covid-19 faktisk har haft en positiv indvirkning på vores virksomhed.

For os var det en meget lærerig og spændende process, da vi ikke har prøvet noget lignende før. Vi er rigtigt glade for den fine artikel der er blevet skrevet, og hvis det lyster kan i læse den her.

Vi elsker at snakke med nye mennesker og i er altid velkomne til at ringe og connecte med os på linkedin.

Emil Rauhe:
Linkedin
Tlf: +(45) 42 41 43 34

Jonathan Gormsen:
Linkedin
Tlf: +(45) 93 98 91 81

forsiden af lokalavisen aarhus den 3. juni 2020. billede af jonathan gormsen og emil rauhe. Artiklen omhandler derse virksomheder skorens.dk og viuda.dk