Bag Skorens.dk sidder to drenge fra Aarhus

Bag ved Skorens.dk sidder vi to unge drenge, Jonathan og Emil. Vi går begge på Business College, hvilket var en af vores inspirationskilder, til at starte vores egen virksomhed.

Udover, at vores uddanelse er relevant, startede vi også Skorens.dk, fordi vi som sagt går meget op i sko og sneakers, og tit havde problemet med beskidte sko. Ideen med Skorens.dk var så at lave en nem og gennemskuelig hjemmeside, uden nogle nørklede navigationsmenuer. Det skulle være nemt for kunden, at finde præcis hvad han/hun manglede + at der skulle stå nok information om produktet på varesiderne.

Har du enten Ris/Ros eller spørgsmål til os, vil vi rigtigt gerne høre på dem. Send os en mail på kontakt@skorens.dk, eller chat med os live i vores chat-funktion nede i højre hjørne.

Skorens.dk er en onlinebaseret virksomhed, hvilket betyder, at vi ikke har nogen fysisk butik, men kun en webshop. Vi valgte bevidst ikke, at starte en fysisk butik, fordi vi mener, at potentialet i netbutikker er meget stort.

Vi forsøger at lave den bedste service for kunderne, hvilket blandt andet gør, at alle vores produktbeskrivelserne er så detajlerede og informationsfyldte, som vi overhovedet kunne gøre dem. Det gør at du altid er sikker på hvad du køber, og om produtktet passer til dig. Er du i tvivl om en af produkterne, kan du altid spørge os. Kontakt os enten via mail, telefon, facebook, eller Chat.

 – Jonathan & Emil

 

Emil Rauhe
Jonathan Gormsen