Hvordan polerer man lædersko?

Når man køber et par lædersko, er de altid flotte og skinnede fra butikken. Men efterhånden som man bruger dem, lægger man hurtigt mærke til, at de bliver mere og mere matte. Efterhånden får skoene flere creases, og de mister deres skinnende glans, som får dem til at fremstå nye. Men heldigvis er der råd for det. Der er faktisk utroligt nemt, at polere lædersko. Hos Skorens.dk sælger vi blandt andet polering til sko fra det kendte mærke Kaps. Poleringen er utrolig nem at bruge, og får dine sko til at se friske og skinnede ud efter brug.

Når man skal pleje lædersko starter man med at rengøre læderskoen, det er ekstremt vigtigt at være meget forsigtig når det gælder rengøring af lædersko, brug evt. en klud med lunket vand, til pletter som er svære at fjerne vil vi anbefale vores allround børste. Når skoen er ren påfører du din skocreme, som opfrisker og nærer skoen. Skocremen påføres enten direkte på skoen eller ved hjælp af en poleringsklud, vent 15 min og derefter børst skoen med en poleringsbørste for at færdiggøre processen. For at give skoen dens flotte overflade igen, kan man efter 1 times tid polere skoen.

 

Polering med Kaps Perfect Shine

Hos Skorens.dk forhandler vi fra det velkendte mærke Kaps. Kaps har blandt andet deres polering til sko, Perfect Shine, som er en svamp, der får dine sko til at skinne.

Den fungerer meget simpelt ved, at du stryger svampen hen over skoene, hvorefter de bliver opfrisket og skinnede.

Husk at rense dine sko, før du polerer dem. Jo bedre du har renset dine sko, jo bedre sætter poleringen sig også.

Poleringen kan købes her: Polering til Lædersko

 

Skocreme til lædersko

Ud over at polere sine lædersko, er det også vigtigt at bruge en ordentlig skocreme. Forskellen på en skocreme og en polering, er at skocremen ikke nødvendigvis får skoen til at skinne, men i stedet opfrisker skoen.

En skocreme skal bruges, hvis dine lædersko har fået creases og er begyndt at miste deres farve. Cremen går ind i materialet og opfrisker det samt fornyer farven. Det gør materialet mere elastisk og forøger skoens vandtætte egenskaber.

Det er utroligt vigtigt at bruge skocreme, hvis man gerne vil have sin sko til at holde længe.

En skocreme kan købes her: Skocreme til Lædersko

One Response

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *