I dette blogindlæg har jeg samlet de 3 mest effektive sneaker rens metoder jeg kender, i en infografik. Alle metoder, som er beskrevet i grafikken, kan du lave derhjemme med husholdningsartikler. Om hjemmelavet sko rens er godt nok, til at rense sko, vil altid være en smagssag. Det er også et spørgsmål om hvor meget man går op i sine sneakers. Men uanset hvad kan disse 3 metoder give et udmærket resultat. Men tænker du, at du skal bruge mere professionelle produkter til dine sko, kan du altid checke Skorens’ shop ud.

This infographic is also avaliable in english here.

De 3 metoder, som jeg har samlet er allesammen metoder, som du kan lave derhjemme. Ingredienserne, som man skal bruge, er allesammen nogen som man kan finde i næsten alle husholdningerne. Og har man det ikke hjemme, kan det købes forholdsvis billige penge.

Især hvis man står inde med et par meget dyre sneakers, eller bare er meget glad for sine sko, skal man måske ikke bruge de 3 metoder ovenfor. Selvom de renser godt, er produkterne man bruger ikke fremstillet til formålet. Så tænker du, at du vil have en bedre rengøring af dine sneakers, så check vores shop ud, som blandt andet indeholder vores populære sneaker cleaning kit fra Cleansneaks, som indeholder alt hvad du behøver, for at kunne rense dine sko.

 


Kilder:

Hvide Sneakers, Buzzfeed Nifty på Facebook

Farvede Sneakers, Alexa Mesh på YouTube

Fjern Lugt, Complex

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *