Betingelser for nyhedsbrevskonkurrence

Vil du være med i lodtrækningen om at vinde?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i lodtrækningen om at vinde pengene tilbage på din ordre.

Betingelser

Hver måned afholder Skorens.dk en konkurrence mellem alle modtagere af vores nyhedsbrev.

For at deltage i konkurrencen skal man være tilmeldt Skorens.dk’s nyhedsbrev på dagen hvor vinderen bliver fundet. Derudover skal man have lavet en eller flere ordrer hos Skorens.dk i den pågældende måned.

Vinderen trækkes den sidste dag i måneden. Man skal derfor være tilmeldt nyhedsbrevet denne dag for at deltage.

Man kan godt deltage i konkurrencen i flere måneder. Det kræver dog, at man har lavet og betalt en ordre i alle de pågældende måneder.

Kunden skal ikke gøre noget aktivt for at tilmelde sig konkurrencen. Når man er tilmeldt nyhedsbrevet og har lavet og betalt en ordre er man automatisk med i konkurrencen.

Vinderen af konkurrencen får hele beløbet på sin ordre, inklusiv fragt, refunderet for sin ordre. Vinderen skal regne med en behandlingstid på maksimalt 7 dage efter han får besked, inden pengene bliver overført.

Vinderen af konkurrencen får direkte besked på e-mail. Selvom vinderen ikke vender tilbage på vores henvendelse vil personen stadig vinde og få pengene tilbage.

Det kan ske, at Skorens.dk offentligører vinderens fornavn på sociale medier og andre markedsføringskanaler. Dette accepteres når man modtager nyhedsbrevet og deltager i konkurrencen.

Spørgsmål ang. konkurrencen kan sendes til kontakt@skorens.dk.