Den skotype der altid er beskidt og hurtigt bliver slidt er oftest dine fodboldstøver. Vi har derfor sammensat en række tips og tricks der kan hjælpe dig med at passe på dine fodboldstøvler, så de bibeholder deres flotte originale stand bedst muligt.

Det største problem med fodboldstøvler er oftest lugten. Det vigtigste og billigste tip for at bibeholde den friske duft i dine støvler er at lufte dem efter brug. Efter fodboldkampen stil skoen udenfor og lad den stå der resten af dagen. At lade skoen ligge i tasken er det værste du kan gøre. Hvis skaden allerede er sket og lugten er umulig at komme af med er der heldigvis også en række løsninger vi tilbyder. At bekæmpe duften med parfume vil kun overdøve lugten før parfume duften opholder. Vi har en række muligheder som kommer lugten til livs.

Duftkugler til sko (Fjern dårlig lugt)

Vores mest populære løsning er duft kugler som lægges ned i skoen åbnes og dets naturlige aromaer fjerner skoens lugt. Kuglerne er hverken skadelig for dig eller for skoen, duften giver skoen en frisk orange duft og efter en kort tid vil skoens lugt blive ændret til skoens duft.

 

Ved fodboldstøvler ligesom andre sko er rengøring et primært element i at bibeholde deres originale stand. Vi anbefaler derfor at du rengøre din fodboldstøvler jævnligt. Samtidig med du får et par støvler der holder længere, får du også et par flotte støvler.  Vi anbefaler du bruger renseprodukter som matcher skoens overflade da de fleste fodboldstøver er af syntetisklæder og plastik anbefaler vi en blid rengøring med en kold klud eller vores svamp og vand. Ved ruskind og ægte læder anbefaler vi enten vores

 

Pakke til Ruskind (Rensesæbe + Børste)

Sneaker Kit (Rensesæbe + Børste)

Vigtigst af alt er imprægnering. Imprægneringen af dine fodboldstøvler sikrer en længere levetid. Teknisk lægger imprægnering et beskyttende lag af gennemsigtige nanopartikler på skoensoverflade som beskytter skoens overflade mod snavs skidt og væske. Imprægnering gør dermed også rengørings delen nemmere da skoene ikke bliver nær så beskidte. Det skal dog understreges at man ikke kan imprægere overflader lavet af plastik og mikrofiber.

https://www.skorens.dk/produkt/nano-protector-sko-impraegnering/

Alle produkter kan også bruges på de produkter som deres beskrivelse viser.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *